Tilapäivitys:
Kaikenlaisia kesäkiireitä on ollut, joten tekstiäkään ei ole pahemmin tullut, mutta ehkä nyt syssymmällä taas enemmän (22.8.2017)

Kategoriat:

lauantai 29. elokuuta 2015

9 vuotta Lidlissä ja LOMA!

Niin loman tarpeessa! 30.9 siis 9 vuotta täyteen kyseisessä firmassa. Pitäiskö itkeä vai nauraa? Välillä tuntuu siltä, että kyllä...  Paljon on siinä ajassa ehtinyt tapahtua, vaikka tuntuu, että kovin nopeasti tämä rykäisy on kuitenkin mennyt. Nyt onkin erittäin hyvä hetki aloittaa kesäloma part 2 ja lähteä Suomen syksyä karkuun Espanjan Torreviejaan! Paikka on ennalta tuttu, joten tiedän mitä odottaa, kun edellisen kerran olimme siellä kesällä 2013. Hieno kämppä kivalla sijainnilla ja lähikauppana mikäs muukaan kuin Lidl (josta muuten heitettiin pihalle, kun menin ilman paitaa ostoksille). Oma kattoterassi ja auto käytettävisssä, taloyhtiöllä uima-altaat ja merenranta kävelymatkan päässä. Kyl kelpaa!

Katsotaan jos noista tunnelmista saisi vaikka inspiksen uuteen biisin. En kuitenkaan aio siitä ressata, vaan otan ihan lunkisti vaan.
Koitan laittaa tänne blogiini ainakin muutaman tekstin kuvineen reissun päältä, mutta tässä alkuun muutama fiilistelykuva edellistä reissulta:

Paikallinen lähikauppa
RantaleijonaTarkenee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti