Tuiskunen.blogspot.fi
on allekirjoittaneen yksi tapa purkaa satunnaisesti mielen syövereistä pulppuavia ajatuksia ihmisten ilmoille. Täältä voit löytää muun muassa asiaa ja arvosteluja pleikkareista, huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa, sekä ihan vaan tarinoita meikäläisen elämästä.

Kategoriat:

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Espanja Torrevieja 2015 vol.3

Päivän settiä: autoiltu ja talsittu oikeen urakalla meneen mm. luonnonpuistossa, meren rannalla ja markkinoilla. Aurinko porottanu siihen malliin, että nahka on kohta väriltään joko punainen tai ruskea. Vielä ei kiristele ihoa ONNEKS! Tarkoitus olis kohta mennä altaille hetken sisätiloissa vilvoittautumisen jälkeen.

Carrefour oluella kohtuullinen hinta/laatusuhde, kun hintalapussa tarjouksessa 0,08€ tölkki. Ei tää nyt niin pahan makuistakaan oo. Muutamaa muutakin uutta (halppis)olutmerkkiä tuli jo testattua, joista vihreä tölkkinen Steinburg osoittautui omaan suuhuni sopivimmaksi. Paikallisissa ruokapaikoissa ei olla vielä käyty, koska niin hyviä kotiruokia ollaan saatu, mutta ainakin viime reissulta tuttu miälevvikanen buffetpaikka (jossa vetäsin totaaliset ruokaöverit ja ajattelin, että ei enää ikinä tänne) on tämänkin matkan tehtävälistalla. Siitä sitten lisää myöhemmin.

Eilen oli melko pilvistä...

...Mutta tänään taas paistaa

 
Markkina hälinää
Uunituoreita Churroja
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti