--- Tuiskunen.blogspot.fi ---
on yksi allekirjoittaneen tavoista purkaa mielen syövereistä pursuilevia ajatuksia ihmisten ilmoille, joten täältä löytyy muun muassa asiaa ja arvosteluja konsolipeleistä, sekä musiikista. Huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa elämästä, sekä ihan vaan satunnaisia tarinoita meikäläisen maailmasta.

Kategoriat:

perjantai 14. huhtikuuta 2017

30v Spesiaali

30V
Osa porukasta puuttuu kuvasta

13.4. Aamupäivä. Olotila: Semi flunssainen. Fiilis: Ihan jees. Säätila: V*ttu lunta sataa! Anyways... Huomenna pitäis kuitenkin olla suht tikissä, koska tulee virallisesti pyöreitä täyteen ja jonkinlaiset pitkään ja hartaasti suunnitellut yllätyskekkerit olisi kuulemma tiedossa! Siitä mitä tuleman pitää, missä mennään, miten kauan tai edes millä kokoonpanolla, ei oo mulla harmainta aavistustakaan. Hyvin on siis pidetty salassa nämä pippalot. Oikeastaan tässä kohtaa en vielä tiedä edes, koska ne alkaa. Hitusen saattaa jo jännittää. Nyt vitamiineja naamaan niin birusti ja lepi vaan, että (vanhan) kroppa jaksaa viikonlopun.

Jotain rekvisiittaa tulevalle
13.4. Iltapäivä/Ilta. Olotila: Parempi. Jännitys: Lisääntynyt. Säätila: Voi ny margariini. Kauheeta hääräämistä ja säätämistä ollut koko päivä. Tosin niin, että itse en ole saanut edes auttaa, vaan lähinnä pysyä poissa tieltä. Ei muuta ku pleikkaria tulille ja sohvalle makaamaan. Iltaa kohden ei oikein sekään meinannu enää maistua, kun jännitys saavutti seuraavan levelin. Hassua, että vielä pari päivää sitten en jämännyt ollenkaan.

Bossin perhe sai kaivatun lisäyksen
Asianmukainen ensimmäinen onnittelukortti. (kasvi ei liity tapauks

THE 14.4. Aamupäivä. Olotila: Hyvä. Mielentila: Rauhallinen. Säätila: Aurinko paistaa! Yön sai nukkua rauhassa ja niin pitkään, kun tykkäs. Noh näillä nykyisillä rytmeillähän en pystynyt edes klo kahdeksaan asti, mutta onpahan levännyt olo. Herkullinen aamupala valmiina pöydässä ja sit taas odottelua "millo mennään".
Odotteluolut. (Black Ops 3 liittyy tapaukseen)
14.4. Iltapäivä. Olotila: Aina parempi. Mielentila: Parit oluset alla. Säätila: Kylmä, mutta komee keli. Piti hakea vielä pari lageria odotellessa (hups). Musiikkia tullu rokkailtua mukavasti (sori naapurit) ja tunnelmat oikein kivat. Emäntä taas häippäs johonki ja meitsin kyydin pitäis piakkoin saapua. Saa nähdä mihin tää teksti päivittyy ajan myötä vai tuleeko edes kirjoitettua meininkien alettua. To be continued... 

15.4 *Sumussa*

16.4. Aamupäivä. Olotila: Hengissä vielä. Mielentila: Vähän haikea, kun juhlat on juhlittu. Säätila: Suorastaan mahtava! Niinhän siinä sitten kävi, ettei tuolla meiningeissä tullu mieleenkään päivitellä tätä, joten kiteytetään se nyt tähän. Bileet olivat siis vuokratulla mökillä jossain Oriveden tienoilla, jossa oikein kivat puitteet paljuineen päivineen. Juhlijoita meitä taisi olla kahdenkymmenen paikkeilla ja kaikki parasta A ryhmää tietenkin! Ohjelmassa oli saunomisen lisäksi muun muassa näitä perinteisiä Sing Star lurituksia, grillausta ja yleistä mölyämistä. Iso kiitos siis kaikille muistaneille ja mukana olleille! Nämä on niitä eeppisiä tapahtumia, mitä muistellaan vielä vuosien päästäkin. En tiedä onko se aineen vaihduntani vielä pysähtynyt, mutta ainakin pakki toimii eilisten siipien ansiosta :D


Kuvia en tähän enempää uskalla pistää, kun pitäs varmaan ihmisiltä ensin kysellä lupia 


Kiitosta komeasta kakusta! Varmasti myös maistuu hyvältä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti