--- Tuiskunen.blogspot.fi ---
on yksi allekirjoittaneen tavoista purkaa mielen syövereistä pursuilevia ajatuksia ihmisten ilmoille, joten täältä löytyy muun muassa asiaa ja arvosteluja konsolipeleistä, sekä musiikista. Huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa elämästä, sekä ihan vaan satunnaisia tarinoita meikäläisen maailmasta.

#Konemusiikki #Protush #Trance #Dj #Tuottaja #Playstation #Extreme #Lautailu #Leffat #Kauhu #Kotimainen #Tampere #Tappara #1987 #HugoBoss #Olut #Sauna

Kategoriat:

maanantai 17. elokuuta 2015

Uutta musiikkia ja oma tyylilajiUusi kappale "I'm the dj (2015)" valmistui hiljattain. Biisi on periaatteessa remake tätä 10 vuotta vanhemmasta biisistäni I'm a dj, mutta kuitenkin lainaten siitä vain paria melodiaa, vokaalisamplea, sekä hyvin energistä ja positiivista tunnelmaa.

Pikku hiljaa vuosien hakemisen ja harjoittelun jälkeen alkaa tämä oma tyylilajikin viimein hahmottua. No eipä yllätyksenä tullut, että samahan kuin jo yli kymmenen vuotta sitten eli Trance. Ei kuitenkaan ihan perinteisimmästä päästä, vaan tarkemmin kuvailisin sitä elektronisena tanssimusiikkina, jonka asenne tulee ysärin lopulta, mutta hyödyntäen tämän päivän elementtejä ja tekniikoita omaan tyyliini sekoitettuna tottakai. Erilaisia genrejä on tullut kokeiltua vaikka mitä, mutta kyllä sieltä se Protushin saundi aina paistaa läpi oli kyseessä sitten Chillout tai Psytrance (tai niin olen ainakin saanut palautetta kuulijoilta).

Ohessa linkit sekä vanhaan, että uuteen I'm the Dj kappaleeseen:

Tästä kuuntelemaan Protush I'm a Dj (2005) 

Tästä kuuntelemaan Protush I'm the Dj (2015) 

Kumpi oli suosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti