--- Tuiskunen.blogspot.fi ---
on yksi allekirjoittaneen tavoista purkaa mielen syövereistä pursuilevia ajatuksia ihmisten ilmoille, joten täältä löytyy muun muassa asiaa ja arvosteluja konsolipeleistä, sekä musiikista. Huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa elämästä, sekä ihan vaan satunnaisia tarinoita meikäläisen maailmasta.

#Konemusiikki #Protush #Trance #Dj #Tuottaja #Playstation #Extreme #Lautailu #Leffat #Kauhu #Kotimainen #Tampere #Tappara #1987 #HugoBoss #Olut #Sauna

Kategoriat:

maanantai 31. elokuuta 2015

Espanja Torrevieja 2015 vol.1


Matka lentoineen meni yllattavan kivuttomasti ja nyt ollaan asetuttu kohteeseen Espanjan Torreviejassa. Ja kuinka arvata saattaakin, kuuma on ku saunassa. Ilmaistointilaite ja kylma olut onneksi helpottavat hellelukemia. Ensimmainen yo takana ja tanaan kaytiin jo aamu-uinnilla taloyhtion uima-altailla. Siella ei ollut aamutuimaan ketaan meidan poppoon lisaksi, kun suurin osa paikallisista on jo lomansa lusineet, niin saatiin olla ihan rauhassa. Vesi oli tietenkin kuin linnun maitoa. Iltapaivalla suunnitelmissa olisi kaupoilla kayntia ja herateostoksia. Alla muutama kuva paikallisesta lukaalistamme. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti