--- Tuiskunen.blogspot.fi ---
on yksi allekirjoittaneen tavoista purkaa mielen syövereistä pursuilevia ajatuksia ihmisten ilmoille, joten täältä löytyy muun muassa asiaa ja arvosteluja konsolipeleistä, sekä musiikista. Huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa elämästä, sekä ihan vaan satunnaisia tarinoita meikäläisen maailmasta.

#Konemusiikki #Protush #Trance #Dj #Tuottaja #Playstation #Extreme #Lautailu #Leffat #Kauhu #Kotimainen #Tampere #Tappara #1987 #HugoBoss #Olut #Sauna

Kategoriat:

torstai 19. maaliskuuta 2015

Syvällisiä: Muistot ja nostalgian tunne

Uusia muistoja syntyy koko ajan, eikä sitä aina tajuakaan miten paljon ne merkitsee omassa elämässä. Itse pohdin paljonkin mennyttä aikaa, mitä kaikkea on tapahtunut ja minälaisia fiiliksiä on ollut. Se sanonta "aika kuultaa muistot" pitää kyllä harvinaisen hyvin paikkansa.
Mitä kauemmas omaa elämääni kelaan, sitä parempia muistoja sieltä tuntuu löytyvän ja vain harvoja asioita ei tule ns ikävä.. esim hammaslääkärikäyntejä en kaipaa (kukapa kaipaisi?)...
Mutta mennyt on mennyttä, eikä siihen pidä liikaa takertua vaan yritetään nyt keskittyä tulevaisuuteen ja etenkin tähän hetkeen. Ollaan onnellisia siitä mitä meillä on! Hyvin mielellään silti haen monesti hetkiä, mitkä muistuttavat aikaa vaikkapa kymmenen tai jopa kakskymmentä vuotta taaksepäin. Tarkemmin kun miettii, niin ei ne hetket silloin välttämättä mitenkään erityisiä olleet, mutta nyt aika on onnistunut "kuultamaan" nekin aivan ainutlaatuisiksi. Puhutaan siis ihan vaikka perus illan vietoista kavereiden kanssa tai koulussa käynnistä (mikä silloin tuntui hyvinkin vastenmieliseltä!). Sitten on vielä ne joulut sun muut mistä mistä tulee aina hyvinkin nostalgisia fiboja. Jouluna tietyt perinteet (esim Lumiukko animaatioelokuva) tuovat hyvin lapsuuden mahtavat joulut mieleen, vaikka kaikki onkin nyt melko erilaista.
Tuoksuista ja musiikista voi salaman nopeasti muistaa jonkun tietyn tilanteen, ihmisen tai paikan menneisyydestä hyvinkin kaukaa, tai sitten ei muista, mutta jää miettimään, että jostain tämä on kyllä tuttu. Yleensä nekin muistot tuntuvat olevan kovin positiivisia asiasta riippumatta.
Aikuisiän myötä sitä on oppinut arvostamaan muistoja entistä enemmän ja osaa olla kiitollinen niistä. Välillä tuntuu, että olen jopa vähän friikki niiden suhteen, kun koitan löytää esim tiettyjä vanhoja tuoksuja ja fiilistelen vanhoja pelejä ja musiikkia pelkästään sen takia, koska muistot.
Enpä kyllä lapsuudestani hirveästi valittamisen aihettakaan keksi tai muista, eikä nykypäivänäkään huonosti mene, joten aika hyvin tässä on kokonaisuudessaan mennyt. Tietysti ikäviäkin asioita on ollut ja tulee olemaankin, mutta ne voi jättää käsiteltyään unholaan ja muistella vaan sitä suurinta osaa eli niitä hyviä muistoja!


Kolme ensimmäistä ostamaani cd:tä. Pikku hiljaa se konemusiikkiin meni
Dj harjoittelua (ilman paitaa tottakai) vuodelta 2005
Joku Irc-galleriakuva vuodelta 2006


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti