--- Tuiskunen.blogspot.fi ---
on yksi allekirjoittaneen tavoista purkaa mielen syövereistä pursuilevia ajatuksia ihmisten ilmoille, joten täältä löytyy muun muassa asiaa ja arvosteluja konsolipeleistä, sekä musiikista. Huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa elämästä, sekä ihan vaan satunnaisia tarinoita meikäläisen maailmasta.

Kategoriat:

perjantai 24. helmikuuta 2017

Inspiraatiota ja oivalluksia



Vuosi 2017 on alkanut hienosti musiikin tiimoilta. Itseasiassa varmaan paremmin, kun vuosikymmeneen, nimittäin olen viimein oivaltanut muun muassa sen, kuinka tärkeä harrastus se on itselleni ollut ja varmasti tulee olemaan jatkossakin.
Musiikin luominen käy tietynlaisesta terapiasta ja masennuslääkkeenäkin se toimii vaikeina aikoina. Sitä ei välttämättä koita tehdä biisiä mikä suoranaisesti kuvaa henkistä ahdistusta tai muuta tunnetta, vaan antaa syntyä, mitä inspiraation syövereistä ikinä pulpahteleekaan. On siinä jännitystä itsellekin huomata, minkälaisia biisejä mistäkin tilanteista ja fiiliksistä syntyy. Sinänsä musiikissani on helppoa se, ettei tarvitse sanoittaa biisejä, vaan antaa musiikin puhua puolestaan.
Inspiraation tärkeys on myös asia, mihin olen tässä vuoden alussa nyt viimeistään havahtunut. Se on se avain eeppisiin biiseihin, mitä haluaa luoda ja hioa viimeiseen asti ja ennen kaikkea nauttii siitä. Ei sitä väkisin vääntämällä tule mitään muuta, kuin luomisen tuskahiki otsalle ainakin omalla kohdallani. Se on todettu tuhat ja sata kertaa.
Se mistä inspiraation sitten löytääkin on varmasti hyvin henkilökohtaista jokaiselle artistille. Itse olen huomannut, että vaikka tasainen perusturvallinen arki ja elämäntilanne onkin muuten ihan bueno juttu, niin inspiraatio on silloin ollut usein pahasti hukassa, mutta heti kun jotain tapahtuu (esimerkkinä nyt vaikka vaarini nukkuminen pois viime vuoden lopulla R.I.P) sain pitkästä aikaa kunnolla musiikkia syntymään. Inspiraatio voi toki onneksi iskeä myös positiivisista asioista. En varsinaisesti lähde koskaan hakemalla hakemaan inspistä vaan se tulee luokseni, kun on tullakseen.

Aamukahvit ja Straight from my heart biisin viimeistelyä
Myös siitä syystä musiikin vuosi 2017 on alkanut hienosti, että jo näin helmikuuta polkiessa olen saanut kaksi täysin uutta biisiä ulos. Viime vuoden lopulla sain myös yhden biisin tehtyä purkkiin, joten tässä parin kuukauden sisällä on tullut peräti kolme teosta pihalle ja se on minulta todella paljon, kun miettii esimerkiksi viimeistä viittä aiempaa vuotta.
Inspiraatiota on siis alkanut taas löytyä ja sillä mistä se milloinkin iskee ei ole niinkään väliä, kunhan sitä vaan pääsee toteuttamaan. Jokainen valmis teos on itselleni tärkeä monellakin tapaa ja sen kautta ainakin alitajuisesti tulee käsiteltyä hankalia tai miksei mahtaviakin asioita. Moni voi ajatella, että "Joo se on vaan jotain trancejumputusta", mutta itselleni lähes jokainen biisi on huomattavasti enemmän. Joistakin kappaleista se varmasti näkyy muillekin, toisista varmastikaan ei. Se on sinänsä sivuseikka. Nyt tuntuu siltä, että inspis pärinät senkun vaan jatkuu edelleen, joten eiköhän tänä vuonna tehdä vielä useampikin biisi valmiiksi asti!


Uusimmat tuotokseni voi käydä luukuttamassa mm. seuraavista linkeistä -->

https://www.youtube.com/watch?v=_Gv2DgOFqXk Straight from my heart (Melodic Trance)

https://www.youtube.com/watch?v=fololHO9q9Q Voodoo (Electro-rock)

https://www.youtube.com/watch?v=76N9reW0UzI I'm here now (Electro-pop)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti