--- Tuiskunen.blogspot.fi ---
on yksi allekirjoittaneen tavoista purkaa mielen syövereistä pursuilevia ajatuksia ihmisten ilmoille, joten täältä löytyy muun muassa asiaa ja arvosteluja konsolipeleistä, sekä musiikista. Huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa elämästä, sekä ihan vaan satunnaisia tarinoita meikäläisen maailmasta.

#Konemusiikki #Protush #Trance #Dj #Tuottaja #Playstation #Extreme #Lautailu #Leffat #Kauhu #Kotimainen #Tampere #Tappara #1987 #HugoBoss #Olut #Sauna

Kategoriat:

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Arvostelussa: Sweet Corner Junkyard Mixed Sweets

Tytär vetelee sikeitä ja mitä tekee isi. No tottakai arvostelun karkkipussista! Nää on niitä inspiksiä, mitä ei suunnitella etukäteen.
Kyseessä on siis Sweet Cornerin variaatio Bonbonin klassikko nyssäkästä nimeltä "Kaatissäkki", jonka voi sherlockit jo Junkyard nimestäkin suht helposti päätellä.
Kaatissäkki on ollut meikäläisen yksi suosikkimättöpusseista kautta aikojen, joten hyvässä muistissa olevana vertailukohteena käytän sitä tähän arvosteluun.

Kannattaako siis säästää kilohinnassa muutamia euroja ja noukkia Lidlin hyllystä tämä "halppisversio" vai lampsia toiseen markettiin aidon kaatissäkin perässä (ellei Liidelissä satu niitä olemaan erätuotteena), se selviää nyt!

Karkki numero 1. Ensi maku mukavan väkevä, mutta muuttuu muutamassa sekunnissa makeaksi salmiakiksi. Hyvin lähellä Kaatissäkin versiota. Pisteet siitä!

Karkki numero 2. Väriltään hieman KS versiota vaaleampi kala on yksi suosikkikarsuistani Bonbonin tuotannossa. Tämä SC:n on hitusen mauttomampi ja vähän oudon makuinen. Sisällä oleva salmiakkijauhekaan ei tee suurta vaikutusta, vaikka se on näissä se simpukan helmi. Ihan ok, mutta mieluummin KS.

Karkki numero 3. Ai että tää on Kaatissäkissä mehukas! Menettelee se tämäkin versio, mutta jotenkin laimeampi maku vertailukohteeseensa nähden. Ei tehnyt mieli jääny pidemmäksi aikaa imeskelemään, vaan lähes suorilta hampaat ineen ja jauheet suuhun.

Karkki numero 4. Ei ihmeellinen namu KS:ssä, niinpä ei yllättänyt, ettei tämäkään temppuja tee. Pieni sivumaku häiritsi vähän, mutta plussaa sisältä löyvytän salmiakkijauhon määrän runsaudesta (liekö vahingossa lorahtanut).

Karkki numero 5. Ehkä Kaatissäkin paras karsu. Variaatio ok, mutta ei pääse samalle levelille. Tuon jauheen, kun vaihtaisivat parempaan (koksuun vaikka.. no ei, vitsi vitsi)

Karkki numero 6. KS versiossa tuo ruskea osuus on vihreä ja se myös maistuu erilaiselta. Aika mitään sanomaton mättö. Kylhän tätä ny paremman puutteessa aikansa imuttelee.

Karkki numero 7. Banaanin makuinen apina oli selvästi Sweet Cornerille liian kova haaste, sekä muodollisesti, että maun kannalta. Tämä kiekuraksi väännetty karamelli, omaa eniten sivumakua, eikä yllä Kaatissäkin apinan tasolle, vaikka banaani maistuukin esanssien joukosta.

En ole aivan varma kuvittelenko, mutta tätä vakavahenkistä arvostelua tehdessäni sivumakuja on huomattavasti vähemmän, kun pari päivää sitten avatessani pussin. Kannattaa siis säilyttää pussi avattuna pari päivää ennen naposteluhetkeä..
Nojuu, mutta kokonaisuutena ihan ok hintalaatusuhde. Itse tulen jatkossa kuitenkin poistamaan hyllystä ennemmin Kaatissäkin, kun tämän. Olenhan minä sellainen Kroisos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti