--- Tuiskunen.blogspot.fi ---
on yksi allekirjoittaneen tavoista purkaa mielen syövereistä pursuilevia ajatuksia ihmisten ilmoille, joten täältä löytyy muun muassa asiaa ja arvosteluja konsolipeleistä, sekä musiikista. Huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa elämästä, sekä ihan vaan satunnaisia tarinoita meikäläisen maailmasta.

#Konemusiikki #Protush #Trance #Dj #Tuottaja #Playstation #Extreme #Lautailu #Leffat #Kauhu #Kotimainen #Tampere #Tappara #1987 #HugoBoss #Olut #Sauna

Kategoriat:

maanantai 16. helmikuuta 2015

Musiikkia ja fiiliksiä

Tässä sitä istutaan kotistudiolla työpäivän jälkeen ja nautitaan  päiväsumppia tuttuun tyyliin.Tuli hommattua tänne tollanen "inspiraation lähde", joka liplattalaa kivasti kuin keväinen puro ikään. Josko tästä sais ideaa kenties vaikka uudelle biisille. Taikka sitteen tyydyn hakkaamaan Trials Fusionia pleikkarilla..
Joitain biisin raakileita olis tossa tekeillä, mutta väkisin ei viiti vääntää. Zombie Haze on tähän mennessä uusin julkaisu ja sillä alkaa olemaan jo vuosipäivä käsillä. Tänä vuonna täytyy kyllä puskee ilmoille enemmän kuin yksi biisi (mut ei väki pakolla ;). Soittelenpa tässä muutamat biisit ja katselen ikkunasta ulos tuonne hyytävään, mutta niin auringon täyteiseen pakkasilmaan. Se olis melkein lenkin paikka!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti