--- Tuiskunen.blogspot.fi ---
on yksi allekirjoittaneen tavoista purkaa mielen syövereistä pursuilevia ajatuksia ihmisten ilmoille, joten täältä löytyy muun muassa asiaa ja arvosteluja konsolipeleistä, sekä musiikista. Huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa elämästä, sekä ihan vaan satunnaisia tarinoita meikäläisen maailmasta.

#Konemusiikki #Protush #Trance #Dj #Tuottaja #Playstation #Extreme #Lautailu #Leffat #Kauhu #Kotimainen #Tampere #Tappara #1987 #HugoBoss #Olut #Sauna

Kategoriat:

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Lyhyt kuuma kesä

Mites kesäloma on menny? No siinähän se, hyvä kun ehti kissaa sanoa ja se olikin jo ohi!

Viimeinen lomapäivä menossa tällä erää. Yksin kotona (muksu päikkäreillä pihassa) ja olisi hetki aikaa puuhailla rauhassa jotain vaikka uutta musiikkia, mutta iskee taas se aikaansaamattomuuden iki-inhottava tunne. Päivä valuu heittämällä ohi ja ajatukset tulevasta työviikosta alkavat ahdistaa pikku hiljaa hyvissä ajoin. Aina sama juttu kun loma alkaa oleen taputeltu. Jos sitä tän yhden kirjoituksen verran sais aikaseksi ja sit lähtis vaikka taas ulkoilemaan. Ja joo, eihän sitä lomalla aina tarvitsekaan saada aikaiseksi.

Aurinko on ehtinyt kyllä jättää mukavasti väriä ihon pintaan ja jokunen huurteinenkin tuli parin loma viikon aikana kumottua. Onneksi vielä on pari viikkoa lomaa jäljellä sitten syksymmällä, jolloin Espanja kutsuu melkeimpä jo perinteeksi muodostuneeseen tyyliin. Nyt vaan pitäis välissä jaksaa painaa vajaat pari kk hommia ennen sitä.

Muutamia hienoja "seikkailuja" luonnossa on tullu tehtyä ja mökillä paahduttua. Toivottavasti säät vaan suosii, että niitä päästään toteuttamaan tänä kesänä vielä monesti. Ei sitä näin kuumilla helteillä oo tullut mieleenkään aloittaa vaikkapa uuden biisin tekoa tms. Istutaan sitte taas koneella enemmän kun vähän viilenee.

Tulevalla lomareissulla ajattelin, että voisi koittaa laittaa tänne muutaman San Miquelin huuruisen blogitekstin hellevarjon alta aina kun tulee jotain kirjoittamisen arvoista mieleen. Lähinnä kuvia varmaan putkahtelee sitten enemmänkin riippuen siitä minkälaiset mahdollisuudet loma-asunnollamme on internetin käyttöön. Mutta nyt muuten kesällä rustailu jää todennäköisesti vähemmälle.


Kuvia Torrevieja 2013

Näkymää asunnon kattoterassilta
Kuuma on!

LepohetkiHalimasjärvi, Atala 2015Tanssimusiikkia kesäiltamiin: Protush - Forbidden paradise 2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti