--- Tuiskunen.blogspot.fi ---
on yksi allekirjoittaneen tavoista purkaa mielen syövereistä pursuilevia ajatuksia ihmisten ilmoille, joten täältä löytyy muun muassa asiaa ja arvosteluja konsolipeleistä, sekä musiikista. Huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa elämästä, sekä ihan vaan satunnaisia tarinoita meikäläisen maailmasta.

#Konemusiikki #Protush #Trance #Dj #Tuottaja #Playstation #Extreme #Lautailu #Leffat #Kauhu #Kotimainen #Tampere #Tappara #1987 #HugoBoss #Olut #Sauna

Kategoriat:

tiistai 1. syyskuuta 2015

Espanja Torrevieja 2015 vol.2

Nyt molempina aamuina herätty kelloa katsomatta (osittain tuon nuoremman pomon johdosta, joka muuten täytti toissa päivänä 9kk), syöty rauhassa aamupala ja tehty muut aamutoimet. Koneella käymään tullessani päivän ensimmäinen vilkaisu paikalliseen aikaan, kun ajattelin, että päivä on jo hyvää vauhtia pitkällä... Hädin tuskin kello on edes kymmentä. Positiivinen yllätys, että ei tuhlatukaan tätäkään päivää nukkumiseen!

Eilen tuli käytyä sekä Lidlissä, että Carrefourissa, joka vastaa kooltaan ehkä Suomen Prismaa tai vähän vielä isompi pulju. Hinnoissa ero Suomeen näkyy lähinnä alkoholijuomissa, muuten hintalaput näytti melko tutuilta. Hämääviä "Osta 3, maksa 2" tyylisiä tarjouksia tuli vastaan paljon, mitkä kassan jälkeen selvisivätkin "Osta 3, saat 2 viimeistä puoleen hintaan tms" Damn, kielimuuri ja turistia viedään.

Eilen täällä oli harvinainen, meille suomalaisille niin kodikas sääilmiö SADE! Täällä se tosin oli enemmänkin mukavan virkistävää kuin, että olisi haitannut. Vähän pilvistä on tänäänkin, mutta eipähän ainakaan pala ulkoalla kovin helposti jos sitä menis altaille uimaan ja sen jälkeen kattoterdelle löhöämään.

Kuvia paikallisesta Lidlistä:

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti