--- Tuiskunen.blogspot.fi ---
on yksi allekirjoittaneen tavoista purkaa mielen syövereistä pursuilevia ajatuksia ihmisten ilmoille, joten täältä löytyy muun muassa asiaa ja arvosteluja konsolipeleistä, sekä musiikista. Huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa elämästä, sekä ihan vaan satunnaisia tarinoita meikäläisen maailmasta.

#Konemusiikki #Protush #Trance #Dj #Tuottaja #Playstation #Extreme #Lautailu #Leffat #Kauhu #Kotimainen #Tampere #Tappara #1987 #HugoBoss #Olut #Sauna

Kategoriat:

maanantai 7. syyskuuta 2015

Darude Moments Albumi

Pitkästä aikaa uusi albumi Darudelta eli täytynee ottaa mukava asento aurinkotuolissa, laittaa AKG-K518DJ kuulokkeet päähän ja Sony Xperia pauhaamaan.

Ensimmäinen biisi Beautiful Alien tulille. Pienoinen hämmennys iskee. Alku on kuin suoraan Sandstormista päälle liimatulla laululla ja parilla pienellä muutoksella. Myös "digidigidii" saundi pörähtelee ilmoille silloin tällöin, mutta muutoin kappale on kuitenkin uuden karheaa tanssirallattelua.
Myös Caaterin kanssa duunaillussa biisissä Supersisez on rumpukompin lisäksi suoraan lainattu (phatbass?)bassolinjaa Caaterin vanhasta biisistä King Size. Omaan makuuni nuo lainaukset olivat vähän liian selkeitä, vaikka olivatkin artistien omista biiseistä, koska kyseessä ei kuitenkaan ollut kummassakaan tapauksessa remix.

Ilokseni Darude pitää yllään edelleen omaa, saundeiltaan tunnistettavaa, hieman massasta poikkeavaa tyyliänsä. Biiseissä on paljon fiittaajia mukana ja ainoastaan kappale Warrior on nimetty Daruden yksin kyhäilemäksi. Perus EDM:n lisäksi albumilla on mukana yksi hitaampi biisi No more Tears to Cry, joka sopii mukaan hyvin.

Kaiken kaikkiaan Moments ihan kuunneltava plätty, jossa mikään biiseistä ei ihan hitiksi asti yllä, mutta missä ei varsinaisesti moitittavaakaan ole. Varmasti mahdoton tehtävä olisi edes yrittää päästä samalle tasolle before the stormin kanssa, mutta Villen aikaisemmasta levystä pitäneet tykkäävät tästä kyllä melko varmasti.

1 kommentti:

  1. hyvä darude, edelleen suomen ainoa varteenotettava kansainvälinen edm-artisti

    VastaaPoista