--- Tuiskunen.blogspot.fi ---
on yksi allekirjoittaneen tavoista purkaa mielen syövereistä pursuilevia ajatuksia ihmisten ilmoille, joten täältä löytyy muun muassa asiaa ja arvosteluja konsolipeleistä, sekä musiikista. Huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa elämästä, sekä ihan vaan satunnaisia tarinoita meikäläisen maailmasta.

#Konemusiikki #Protush #Trance #Dj #Tuottaja #Playstation #Extreme #Lautailu #Leffat #Kauhu #Kotimainen #Tampere #Tappara #1987 #HugoBoss #Olut #Sauna

Kategoriat:

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Tony Hawk Pro Skater 5 Hitti vai Huti?


Ensi perjantaina (2.10.2015) julkaistaan THPS sarjan uusi tuulahdus ja vanhana fanina jo pelkästään nostalgian janoisuuteni takia oli pakko laittaa se ennakkotilaukseen, vaikka sarjan edelliset pelaamani osat etenkin THPS HD (PS3) olivat valtaisia pettymyksiä. Silti muistot Hawkin pelien kulta-ajoista pyörivät yhä mieleni syövereissä ja jaksan toivoa, että THPS5 tuottaa sitä vanhaa kunnon mielihyvää, mikä aikoinaan koukutti tässä sarjassa.

Olen varautunut kuitenkin siihen, että Haukan Toni on jo parhaat päivänsä nähnyt ja edellisten pettymysten lisäksi tämä pelin tekijöiden neronleimaus muuttaa viime tingassa ennakovideoissa haukutut grafiikat piirrosmaiseksi ei ollut kyllä mieleeni. Ei myöskään se, että jaetun ruudun moninpelit ovat jätetty unholaan. Ja epäilystä herättää, miksi peliä myydään monessa paikkaa halvempaan hintaan jo ennen sen julkaisua.

Uudistuksiin kuuluvat superkyvyt ovat vähän "fifty sixty" ja jännityksellä/kauhulla odotan, miten ominaisuus toimii vai toimiiko se. Toisaalta siinä voi olla ideaakin, kun eihän THPS:t yritä edes olla millään tavalla skeittausta simuloivia pelejä. Tärkeäintä olisi, että pelattavuus ja tunnelma olisivat kunnossa.

Mielestäni sarjan parhaat osat ovat olleet THPS3, THUG ja THUG2. Netissä PS2:lla tuli aikoinaan jauhettua niitä hyvinkin paljon ja toivonkin, että tämä sujuvaksi mainostettu nettipeli on ottanut niistä mallia, koska THPS HD:ssa se oli ainakin jotain aivan kamalaa..

Nyt peukut pystyyn Haukkafanit, että saadaan sitä, mitä ollaan oikeasti odotettu ja kaivattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti