--- Tuiskunen.blogspot.fi ---
on yksi allekirjoittaneen tavoista purkaa mielen syövereistä pursuilevia ajatuksia ihmisten ilmoille, joten täältä löytyy muun muassa asiaa ja arvosteluja konsolipeleistä, sekä musiikista. Huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa elämästä, sekä ihan vaan satunnaisia tarinoita meikäläisen maailmasta.

#Konemusiikki #Protush #Trance #Dj #Tuottaja #Playstation #Extreme #Lautailu #Leffat #Kauhu #Kotimainen #Tampere #Tappara #1987 #HugoBoss #Olut #Sauna

Kategoriat:

torstai 1. lokakuuta 2015

Jorinoita ja Kahvimaniaa

Kuinka syvälle omaan ajatusmaailmaansa sitä voi ihminen uppoutua, mietin taas töissä pitkän kassarupeaman jälkeen ja osin sen aikanakin. On ihmeellistä, lähestulkoon pelottavaakin, miten ne hommat siinä rullaa ja raha liikkuu pelkällä rutiinilla tajuamatta välillä yhtään mitä ympärillä tapahtuu. Joskus välillä sitä havahtuu todellisuuteen, kun joku kysyy jotain tai tulee jokin poikkeava tilanne, mikä katkaisee rytmin. Kuitenkin suurin osa ajasta mennään horroksen kaltaisessa tilassa. Tämä toki voi tapahtua missä tahansa rutiininomaisessa tilanteessa, eikä vaan kassatyössä.

Siinä päivän aikana ehtii kelailla mukavasti kaikki pohdinnan arvoisista asioista aina turhuuksiin asti ja aikaa jää vielä ylikin. Mitäs sitten tehdään? Kerrataan mielessä seuraavaa kauppalistaa, jotta voi unohtaa sen vihdoin päästyään töistä ostoksille. Perussettiä.

Miksi edes kirjoitan tästä? Mikähän pointti tässä tekstissä on? Onko sitä...? Tarviiko sitä? Mitääää.. Kahvimaniat menossa ja tiedän vain, että tämä jännittävä mielen sumeutuminen, jota kutsun "Zombimoodiksi" on ollut taas hyvin läsnä muutamien huonosti nukuttujen öiden jälkeen. Btw..

MTV.fi sivuilta bongasin tänään mielenkiintoisen artikkelin (täältä) jossa pitää valita kuudesta saman tapaisesta kuvasta itselleen miellyttävin ja kuvan alla oleva teksti kertoo minkälainen persoona olet. Itselläni ainakin osui melko nappiin kuvan 4 kanssa, jossa kesäinen, vihreä, lämmin maisema.


"Olet kutsuvalla polulla. Rauha, tyyneys ja luonnonkauneus ovat tärkeitä sinulle, ja nautit – et pelkästään määränpääsystä – vaan koko matkasta. Haluat, että polkusi on selkeä.
Menet virran mukana ja valitset mieluiten helpoimman tien. Elämä on mielestäni muutoinkin rankkaa, etkä halua tehdä siitä tarkoituksella rankempaa. Pyrit pitämään tasaista, vakaata energiaa ympärilläsi. Olet hyvä välttelemään draamaa. Sinulla on jalat maassa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti