Tuiskunen.blogspot.fi
on allekirjoittaneen yksi tapa purkaa satunnaisesti mielen syövereistä pulppuavia ajatuksia ihmisten ilmoille. Täältä voit löytää muun muassa asiaa ja arvosteluja pleikkareista, huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa, sekä ihan vaan tarinoita meikäläisen elämästä.

Kategoriat:

torstai 1. lokakuuta 2015

Mikseri.net

Mikseri.net vuosimallia 2004
Oli vuosi 2004, kun kaverini kertoi sivustosta nimeltä Mikseri.net. Sivustosta, jonka kautta sain ensimmäistä kertaa musiikkiani julki internettiin muun maailman kuunneltavaksi ja ihailtavaksi. Mikseri oli pullollaan, sekä aloittelevia, että taitavia artisteja, musiikoita ja muuten vaan musiikista diggailevia käyttäjiä. Parhaimmillaan online tilassa näkyi useita tuhansia suomalaisia rekisteröityneitä käyttäjiä yhtä aikaa.

Mikseri tarjoaa ahkerimmille käyttäjilleen mahdollisuuden eräänlaiseen maksulliseen premium jäsennyyteen (Goldmember), jolla saa sitten pientä ylimääräistä herkkua mm. upattua biisinsä maksimi bitratella artistisivulleen, kun taas tavallinen pulliainen joutuu tyytymään 160kbps kattoon. Mikserissä voi myös mainostaa pientä korvausta vastaan musiikkiaan "maksalaalikko" nimisessä boksissa etusivulla. Sivustolta löytyy myös Top-listat, foorumit ja paljon muuta, mutta ennen kaikkea mikserissä tapasi loistavia tyyppejä, joista osan kanssa olen edelleenkin aktiivisesti tekemisissä! Siellä oltiin parhaimmillaan kuin yhtä suurta perhettä ja kommentti kommentista meiningillä saatiin aina paljon rakentavaa palautetta, sekä innostusta jatkaa ja kehittää omaa musiikkiharrastusta.

Se miksi kirjoitan tässä suurimmaksi osaksi menneessä aikamuodossa on, että Youtuben, Soundcloudin ja muiden jättisivustojen yleistyttyä Mikseristä on tullut melko kuollut sivusto. Se on todella sääli, koska samanlaisia yhteisöllisiä SUOMALAISIA kokemuksia ei enää ole tullut vastaan missään muualla. Myös itse olen lähtenyt sieltä isommille apajille, vaikka lisäilenkin kyllä edelleen kaikki uudet biisini myös sinne ja katson onko mahdollisesti joku käynyt kommentoimassa. Aika pitkälti siihen se sitten jääkin.

Kyllä niitä Mikseri.netin kulta aikoja kaiholla muistelee. Se on ollut isossa roolissa osana meikäläisen ja varmasti monen muun musiikin harrastajan historiaa. Mikseristä pinnalle nousseita artisteja ovat olleet mm. Uniklubi, Happoradio, @junkmail, Chorale, Steen1, Pyhimys, Stella, Kivimetsän Druidi, Piru Kange ja Dirty Licks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti