--- Tuiskunen.blogspot.fi ---
on yksi allekirjoittaneen tavoista purkaa mielen syövereistä pursuilevia ajatuksia ihmisten ilmoille, joten täältä löytyy muun muassa asiaa ja arvosteluja konsolipeleistä, sekä musiikista. Huumoria ja myös vähän diipimpää pohdintaa elämästä, sekä ihan vaan satunnaisia tarinoita meikäläisen maailmasta.

Kategoriat:

tiistai 24. marraskuuta 2015

Syksy ja sen tarina



Syksy meni jo menojaan, mutta kaiken kiireen ja kaamoksen keskellä sain valmiiksi tämän uuden biisin nimeltä "My autumn story". Se on sanaton selviytymistarinani syyskaamoksesta, eikä aivan sitä tavan omaisinta Protushia, vaan tällä kertaa tunnelmoidaan hieman hitaammalla temmolla, mutta sitäkin melodisemmin. Genreä on yllättäen hyvin vaikea määritellä tähän, koska tuttuun tyyliini tykkään sekoittaa eri genreistä maustetun sopan. Kesäkeitto kalpene!

Kansikuvan biisiin räpsäsin lenkillä ollessani lapsuuden seutuni kotikadulta, joten se tuottaa allekirjoittaneelle hyvin suurta nostalgian tunnetta ja sopii kappaleen tunnelmaan kuin nenä päähän.

Pidemmittä puheitta annetaan musiikin puhua puolestaan ja palautetta otan vastaan mielelläni. Alla linkit sivuille, joista tämän biisin voi kuunnella.

Youtube.com/protush

SoundCloud.com/protushmusic

Mikseri.net/protush

ja meikäläinen facebookissa: https://www.facebook.com/Protushmusic/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti